lauantai 23. helmikuuta 2013

Ylös-alasraglanpusero


Lopultakin sain valmiiksi jonkin käsityön! Tämä pusero on aloitettu ihanan Kerän http://kera.fi/  pop-up-kaupan neulekurssilla viime lokakuussa. Ohje on helppo, jopa tällainen ohjelukutaidoton (kysymyksiä herää yleensä joka rivillä ja näen ongelmia joka kohdassa) pystyi sitä tulkitsemaan.  Kerän Jonna ja Elina ovat soveltaneet alunperin nettineulelehti Ullassa ollutta  ohjetta(http://www.ullaneule.net/0104/ohjeet_ylosalaisraglan.html).
Tässä työssähän ei tule lainkaan saumoja eikä tarvitse liittää kappaleita yhteen, vaan pusero valmistuu siitä vain neuloessa. Ja siis ylhäältä aloittaen.
Lankana omassani on Rowanin Tweed Aran: mahtava, hienoja värisävyjä omaava lanka! Sen valitsemisessakin auttoivat Kerän Jonna ja Elina. Kiitos heille siis vielä ohjeesta, opastuksesta ( mun tapauksessa oikein kädestä pitäen- sellaisesta;) langoista sekä kannustavan lämminhenkisestä neuleillasta Kiseleffin talossa!


Utuinen kuva on ihan vain todisteena siitä, että valmiissa puserossani on kaikki osat:  hihat, etu- ja takakappaleet. Värikin siitä juuri ja juuri  erottuu, punainen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti